Bonn-Blijven Trappen

bonn
Morgen vertrekken we met 350 fietsers naar de klimaattop, in Bonn
. Een fietstocht van 3 dagen over +/- 280 km brengt ons naar Bonn.
Uitzwaaien kan op het startevent morgen op de Tour & Taxi site in Brussel.
Waarom weer op de fiets voor het klimaat?
Omdat het meer dan nodig is !
Nieuwsberichten genoeg, een orkaan hier, een tropische storm daar, bosbranden, droogtes,..
Het zoveelste nieuwsbericht dat we achterophinken om de klimaatdoelstellingen te halen. Klimaat dat veel te weinig op de politieke agenda staat en eerder wordt bekeken als een marketing dan een effectief probleem waar we nu als samenleving iets aan moeten doen, de handschoen voor moeten opnemen, ga zo maar door !
 
Daarom moeten we blijven mobiliseren voor het klimaat, als drukkingsmiddel om moedige en hoognodige beslissingen te nemen voor de toekomst van onze planeet! Want het is nu dat we moten handelen, niet binnen 10, 20 of 50j maar nu, & het kan.
Het is niet 1 oplossing, maar burgers, bedrijven en politici die samen moeten werken en handelen voor een (klimaatneutrale) samenleving.
Dus daarom blijven trappen blijven fietsen Nu naar Bonn, over 2 weken bij de mobilisatie ACT NOW tot België, Europa, de wereld klimaatneutraal is.

Een gedachte over “Bonn-Blijven Trappen

  1. Amaai Lander, je hebt net zo ver gefietst! Straf hoor zoveel courage. Ik geloof in de doelstellingen en in de kracht van deze actievoerders.Ik wens jullie allemaal veel succes toe ginds in Bonn en geniet intussen ook maar van een mooie tocht.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s